Prajitura delicioasa

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 4 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat albusurile spuma. Se freaca margarina cu 200 g zahar, se adauga cacaoa, nuca, faina, praful de copt, aromele si albusurile spuma. Continutul se coace intr-o tava unsa si tapetata. Se coace la inceput la foc iute, apoi potrivit.

2. Cand este coapta pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra glazura formata din cele 6 galbenusuri frecate cu 200 g zahar. Se reintroduce in cuptor si se tine pana se intaresc galbenusurile.

3. Se scoate, se presara ciocolata rasa si se taie cuburi.


Retete similare