Prajitura fantezie

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 2 linguri      cacao
  • 8 linguri      faina
  • 500 ml      Frisca
  • 150 grame      margarina Unirea Original
  • 6 buc      oua
  • 550 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Blatul: Separati 5 oua si bateti albusurile spuma. Peste albusuri adaugati galbenusurile frecate cu 200g zahar, dupa care adaugati treptat 8 linguri de faina, 2 linguri de cacao si 3 linguri de apa. Rasturnati compozitia intr-o tava cu hartie de copt.

2. Crema: Se bat intr-un vas de bain-marin 150 de g de margarina impreuna cu un ou si 350g de zahar pana se ingoasa. La sfarsit adaugati 3 linguri de ness si lasati la racit, dupa care adaugati 250ml frisca batura.

3. Decor: Peste blatul cu crema de ness,adaugati un strat de frisca si radeti ciocolata neagra.


Retete similare