Prajitura fara gluten

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 1000 ml      Frisca
  • 5 pliculet      zahar vanilat
  • 250 grame      zahar tos
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se sfarama biscuitii si se amesteca cu margarina topita. Se aseaza intr-o tava cu marginile detasabile, formand astfel un blat si se da la rece.

2. Frisca lichida cu iaurtul si zaharul se pun intr-un vas si se amesteca foarte bine pe aragaz pana se topeste zaharul. Intre timp se inmoaie gelatina intr-un sfert de cana cu apa rece.

3. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza gelatina si se amesteca foarte bine. Se toarna peste blat si se lasa la frigider cateva ore bune. Se serveste cu dulceata. Pofta buna!


Retete similare