Prajitura Figaro

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 35 min

Ingrediente

  • 300 grame      zahar pudra
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 150 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 200 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Aluatul acestei prajituri se prepara din margarina Unirea, faina, 100 g zahar, 4 galbenusuri, coaja de lamaie si bicarbonat.

2. Se intinde coca obtinuta intr-o tava unsa. Peste aluat se intinde un strat de gem si apoi crema preparata din 4 albusuri batute cu 200 g zahar in care se amesteca nucile macinate.

3. Prajitura Figaro se baga la cuptor si se coace la foc potrivit pana se coloreaza putin coca pe margini.


Retete similare