Prajitura fina

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      zahar pudra
  • 250 grame      nuca
  • Lamai      fructe
  • 1 pachet      praf de copt
  • 5 buc      oua
  • 250 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu zaharul, spuma. Se adauga nuca, faina si cele 5 albusuri spuma, se adauga aromele, praful de copt. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina, dimensiuni 30-40 cm. Foc potrivit.

2. Dupa coacere, deasupra se pune urmatoarea compozitie, 375 g zahar pudra si 2 linguri coaja rasa de lamaie. Se freaca pana se dizolva zaharul rezultand o crema fina. Se toarna uniform peste blatul copt.

3. Se pune din nou la cuptor la foc mic 5 minute. Se lasa pana se intareste. Se taie a 2-a zi cu un cutit bine ascutit.


Retete similare