Prajitura fulg de nea

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blat: 8 albusuri; 8 linguri faina; 1 plic de praf de copt. Se bat 8 albusuri cu cele 8 linguri zahar, apoi se adauga 8 linguri faina si praf de copt, dupa care se pune in tava potrivita pe hartie de copt la foc potrivit.

2. Crema: 8 galbenusuri, 150g zahar, 7 linguri faina, 2 plicuri zahar vanilat, 400 ml lapte. cele 8 galbenusuri se amesteca cu 150 g zahar, 2 pliculete de zahar vanilat, 7 linuri de faina si laptele, apoi se pun la fiert cand coca s-a racit adaugam margarina si se mixeaza pana compozitia devine spumoasa.

3. Crema obtinuta se pune pe blatul rece. Deasupra se poate folosi frisca si un decor de ciocolata alba.


Retete similare