Prajitura "gila"

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 120 min

Ingrediente

  • 500 grame      gem
  • 50 grame      cacao
  • 3 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 500 grame      faina
  • 150 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din 150 gr de margarina, 3 galbenusuri, 500 gr de faina, o ceasca lapte, 1 lingurita amoniac si 150 gr zahar se fac 3 foi care se coc pe fundul tavii.

2. Crema se face din 150 gr margarina pt crema, 3 galbenusuri, 2 linguri cacao, 2-3 linguri de gem, vanilie, rom si o ceasca de lapte. Se freaca zaharul cu margarina se adauga cacaoa, gemul, vanilia, romul , una din foi sfaramata si laptele. Se pune intre cele 2 foi.

3. Deasupra se pune bezea care se face din: 3 albusuri si 9 linguri de zahar.


Retete similare