Prajitura insiropata

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 cana      nuca
  • Lamai      fructe
  • 20 linguri      ulei
  • 3 linguri      cacao
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 3 cana      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 4 cana      lapte
  • 4 cana      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pasul 1, pregatirea ingredientelor, margarina unirea ocupa loc de cinste.Intr-un bol mare se amesteca ouale cu uleiul, laptele si zaharul.Amoniacul se stinge cu putina zeama de lamaie si se adauga peste compozitie impreuna cu un praf de sare, zaharul vanilat si faina.

2. Dupa ce ai amestecat toate ingredientele, se unge o tava cu margarina unirea original si apoi se tapeteaza cu faina, dupa preferinta puteti folosi hartie de copt. Separat se pragateste siropul pentru prajitura, in 3 pahare mici de lapte se topesc 200 grame margarina unirea original, impreuna cu 3 linguri de cacao, 1/2 cana de zahar si 2 lingurite esenta de rom.

3. Dupa ce se scoate blatul din cuptor, se taie si e adauga peste el siropul fierbinte. La sfarsit se presara nuca si nuca de cocos. Pofta buna!


Retete similare