Prajitura Japoneza

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 2 linguri      cacao
  • Lamai      fructe
  • 250 grame      nuca
  • 1 pachet      praf de copt
  • 200 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 100 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se bat albusurile spuma, se adauga 2 galbenusuri. Separat se bate margarina Unirea, nuca, faina, coaja de lamaie si praful de copt. Se introduce treptat compozitia de oua in compozitia de margarina si faina. Se pune la cuptor pana e copt 75%.

2. Separat se bat galbenusurile ramase cu 150 g zahar, vanilie si se intinde peste blat si se pune la cuptor pentru 10-15 minute. Dupa ce se raceste se pune crema.

3. Separat se amesteca toate ingredientele de la crema si se intinde peste blat. Deasupra se presara nuca macinata.


Retete similare