Prajitura Nicoleta

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 3 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 8 linguri      ulei
  • 5 linguri      cacao
  • 2 lingurite      praf de copt
  • 600 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 8 linguri      lapte
  • 600 grame      faina
  • 375 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Blat mijloc: 5 oua, 5 linguri de apa, 300 g zahar, 200 g faina, 2 ling praf de copt Foi: 1 ou, 8 linguri zahar, 8 linguri lapte,8 linguri ulei, faina cat cuprinde, cacao 2 linguri.

2. Crema: 1 cana zahar se topeste pana se caramelizeaza, se adauga o cana de zahar, 125 g margarina unirea, 6 linguri faina, o cana de lapte, esenta de rom.

3. Glazura: 1 pachet margarina unirea, 10 linguri de zahar, 1 lingura apa, 3 linguri cacao


Retete similare