Prajitura Nicoleta

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 1 cana      nuca
  • 1 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 150 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 5 linguri      lapte
  • 2 cana      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca ouale cu zaharul pe urma se pune margarina (125 g), laptele, praful de copt, faina, se framanta bine si se imparte in 3 parti din care se fac 3 foi care se coc pe dosul tavii.

2. Crema: O foaie din cele 3 facute mai devreme, se farama se adauga 150 g zahar, o lingura cacao, un pahar nuca, un pahar lapte, 125 g margarina, un plic zahar vanilat se amesteca bine pana se formeaza o crema cu care se umplu foile.

3. Glazura: 3 albusuri, 150 g zahar pudra. Se bat bine cele 3 albusuri pe baia de aburi, cand s-au intarit se intinde peste crema. Pe deasupra se rade ciocolata.


Retete similare