Prajitura

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 400 grame      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 150 ml      lapte
  • 5 linguri      faina
  • 375 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrediente blat: 12 linguri nuci macinate, 9 albusuri, 1 cana zahar, 3 linguri faina. Preparare: se bat albusurile spuma, se adauga zaharul cate putin ca la bezea. Se adauga nuca si faina. Se pune intr-o tava unsa cu ulei sau margarina si tapetata.

2. Pentru crema: 9 galbenusuri, 150 g zahar, 150 ml lapte, 2 linguri faina, 2 pliculete zahar vanilat. Se amesteca si se fierbe ca o ciulama tare. Se lasa putin la rece si se adauga margarina.

3. Amestecul se pune peste blatul gata copt si racit. Desupra puteti pune nuci macinate sau ciocolata.


Retete similare