Prajitura

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 410 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 1.5 cana      lapte
  • 280 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din 8 oua, 8 linguri zahar, 8 linguri faina, toate se amesteca bine si se fac 2 foi care se coc.

2. Crema se face din 1+1/2 cana lapte dulce, 6 linguri faina, o cana zahar, un pachet de margarina Unirea, 4 pungi de stafide si 4 pungi de nuca de cocos, dintre care 2 se pun in crema si 2 se presara pe deasupra.

3. Laptele, zaharul si faina se fierb apoi se adauga margarina, 2 pungi de nuca de cocos si stafidele toate 4 pungi si zaharul vanilat sau esente. Se aseaza pe o foaie jumatate din crema, apoi cealalta foaie si cealalta jumatate de crema, dupa care se orneaza cu nuca de cocos si se da la rece.


Retete similare