Prajitura Paula

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 2 linguri      ulei
  • 200 grame      ciocolata
  • 3 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 400 grame      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca 4 galbenuse, 200g zahar, 200g Margarina Unirea original , 3 linguri cacao, 200g faina, 150 ml lapte si un plic praf de copt. Se toarna in tava tapetata si se presara nucile tocate. Se coace blatul timp de 40 de minute.

2. Se bat 4 albuse, se amesteca cu 200g zahar iar apoi se lasa timp de 5 minute pe bainmarin. Se toarna amestecul peste aluatul racit in prealabil.

3. Se topesc 200g ciocolata impreuna cu 50 ml lapte. Se toarna apoi peste albuse.


Retete similare