Prajitura poloneza

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Placinte
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • 1 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 grame      zahar pudra
  • 20 grame      cacao
  • 20 grame      zahar vanilat
  • 200 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 100 grame      faina
  • 300 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se pune branza de vaca intr-un caston, se adauga zaharul, galbenusurile si se amesteca.

2. Se adauga margarina Unirea, faina, esentele si albusurile batute spuma.

3. Se pune compozitia in foile de placinta asezate in prealabil intr-o tava cu hartie de copt, se inteapa cu furculita din loc in loc, se taie in patratele mici se unge cu ou batut,se da la cuptor 30 min, se prepara glazura din 3 linguri apa, 3 lg cacao, 4 linguri zahar si o lingura de margarina unirea care se toarna peste prajitura fierbinte si se pudreaza cu zahar vanilat.


Retete similare