Prajitura Rafaello

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 900 grame      zahar tos
  • 500 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Intr-un vas emailat se pune la topit zaharul impreuna cu apa, apoi se adauga cele doua pachete cu margarina. Dupa ce s-au topit toate se lasa la racit, apoi se adauga esente (dupa preferinte), doua pungi nuca de cocos(500 gr.) si 750 gr. lapte praf.

2. Se amesteca bine, apoi se lasadin nou la racit. Trebuie sa stea mai mult la rece sa se intareasca compozitia pentru a putea fi modelata. Se fac bilute mici care se dau prin cocos. Se pot da si prin cocos colorat. In mijlocul acestor bilute se pot pune alune nesarate, stafide, etc(dupa preferinta).

3. Este foarte delicioasa si usor de preparat.


Retete similare