Prajitura rumos select

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • rom 100 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 250 grame      nuca
  • 5 linguri      cacao
  • 500 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 250 ml      lapte
  • 100 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Foile: Se amesteca toate ingredientele de mai sus si obtinem un aluat din care se fac 5 foi, care se coc pe dosul tavii.

2. Crema: Nucile se oparesc cu laptele fierbinte. Separat se freaca margarina cu zaharul pana devine spumoasa, in cele din urma se amesteca cele doua compozitii. Nucile si laptele reci se amesteca se amesteca cu margarina care la randul ei a fost frecata cu zaharul. Se adauga romul si se umplu foile.

3. Glazura: Se fierbe totul in afara de margarina pana se leaga, pui margarina la sfarsit. Pe ultima foaie se pune glazura, se taie a doua zi.


Retete similare