Prajitura super buna

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 50 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 6 linguri      zahar pudra
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 500 ml      Frisca
  • 100 grame      ciocolata
  • 10 pliculet      zahar vanilat
  • 10 linguri      zahar tos
  • 12 buc      oua
  • 1000 ml      lapte
  • 12 linguri      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se face un pandispan din 6 oua, 6 linguri zahar si 6 linguri faina. Se coace in tava in care se va tine prajitura.

2. Merele se curata, se rad si se pun pe foc cu 4 linguri de zahar si putina scortisoar.,Se lasa sa fiarba putin in zeama lor, dar sa nu scada de tot zeama.

3. Pentru crema de vanilie avem nevoie de 6 oua, 6 linguri zahar, margarina 100 g,1 litru lapte, 6 -8 linguri cu varf faina. Se amesteca ouale, zaharul, margarina, faina. La sfarsit se pune laptele si se da la foc mic.


Retete similare