Prajiturica lui Bibi

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • 250 grame      gem
  • 250 grame      nuca
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 100 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 750 grame      faina
  • 400 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se framanta un aluat, se intinde o foaie si se decupeaza cu un pahar forme rotunde, cat de mari vrem sa iasa fursecurile. Eu le-am facut mai mici. Se aseaza in tava.

2. Se pregateste bezeaua, se bat albusuile cu zaharul si sucul de lamaie si se orneaza cu un pos, fiecare cerculet de aluat in parte. Se dau la copt, la foc mic, cam 30 min. Se scot cu grija din tava si se lipesc cate 2 ajutandu-ne de magiunul de prune care a fost amestecat cu miezul de nuca.

3. La final se dau prin miez de nuca.


Retete similare