Regina Maria

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • 550 grame      nuca
  • 2 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 340 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 100 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se coace in tava unsa, tapetata cu faina. Crema: un pachet margarina Unirea, 200 g zahar (se freaca bine pana se spumeaza) Se adauga: 2 galbenuse, o lingurita cafea 'Ness', 450 g nuci prajite si macinate, o vanilie. Se pune crema peste blatul rece.

2. Glazura: 150 g zahar pudra, 2 linguri cacao, 3 linguri apa clocotita, o lingura margarina Unirea

3. Se amesteca bine, se pune peste crema.


Retete similare