Regina Maria

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 250 grame      nuca
  • 4 linguri      cacao
  • 300 grame      zahar tos
  • 7 buc      oua
  • 2 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Ingrendientele: 7 oua, 250 grame nuca, 300 grame zahar, 2 linguri faina, 4 linguri cacao, si un pachet de margarina Unirea

2. 7 albusuri se bat cu 10 linguri zahar, se pune o lingura otet, nuca bucatele, prajita si 2 linguri faina, se amesteca usor si se baga la cuptor in tava tapetata cu margarina, aproximatix 20 de minute.

3. Crema: 7 galbenusuri cu o cana de zahar, un pachet de margarina Unirea si cacao, se pun pe aburi si se fierb in jur de o ora. Apoi se toarna peste prajitura.


Retete similare