Royal Chocolate Cheesecake

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 250 grame      ciocolata
  • 250 grame      zahar tos
  • 3      oua
  • 150 ml      lapte
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se amesteca piscoturile zdrobite cu 50 g zahar, 50 g margarina si 25 g ciocolata rasa. Omogenizati compozitia si puneti-o intr-o forma rotunda de blat de 20 cm diametru. Se bate crema de branza cu zaharul ramas, pana cand acesta se topeste. Se adauga ouale, cate unul pe rand si se amesteca, pana cand sunt mixate bine, margarina ramasa, apoi 225 g ciocolata topita amestecata cu coniac/lichior. Omogenizati compozitia.

2. Turnati compozitia de branza peste blatul de piscoturi si se da la cuptor, la 180 grade C, pentru 45-50 minute. Se lasa sa se raceasca complet, apoi se pune la frigider pentru 3 ore sau peste noapte.

3. Scoateti tortul din forma si puneti-l pe un platou. Bateti praful de frisca cu laptele rece si ornati cu bombonele, cu frisca si eventual fructe din dulceata. Dati tortul la frigider 3-4 ore. E nemaipomenit!


Retete similare