Rozalina cu spuma

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 150 min

Ingrediente

  • 1/2 pachet      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 320 grame      zahar tos
  • 9 buc      oua
  • 3 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Din albusul celor 6 oua impreuna cu 6 linguri de zahara se bate spuma pana se intareste, apoi se adaugam pe rand galbenusele, praful de copt, faina si treptat cele doua pachete de budinca. Se amesteca bine compozitia, se pune in tava tapetata cu margarina si faina, se coace la temperatura de 200 de grade pana se rumeneste putin.

2. Dupa ce s-a racit blatul amestecam margarina, zaharul si galbenusul celor 3 oua, obtinandu-se o crema gustoasa pe care o punem deasupra.

3. Din albusul celor 3 oua impreuna cu 150 g de zahar batem o spuma deasupra la abur pe care o punem deasupra celeilalte creme. Dupa racire totala o ornam cu putina ciocolata rasa.


Retete similare