Rulada cu branza

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 4 buc      oua
  • 175 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina cu apa si putina sare se dau in clocot. Cand clocoteste se adauga 175 g faina. Se opreste focul si cand s-a racit putin se pun 4 oua pe rand. Se toarna in tava de aragaz bine unsa cu untura si se intinde cu o spatula uniform. Se pune la copt la foc tare.

2. Cand s-a rumenit se ia din tava prin scuturare pe o coala de hartie, apoi se ruleaza cu hartie cu tot si se tine cateva minute (1-2). Se deruleaza si se pune branza de oi amestecata cu branza de vaci foarte proaspata (cca. 1 cm).

3. Se ruleaza iar, se pune intr-o tava de chec unsa cu margarina, se rade cascaval si se baga la cuptor 30 minute. Se serveste calda.


Retete similare