Rulada cu branza

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 4 buc      oua
  • 400 ml      lapte
  • 200 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se topeste 150 g margarina, apoi se amesteca cu faina. Se adauga treptat laptele rece si apoi albusurile batute spuma. Se obtine o compozitie de consistenta unei smantani. Se tapeteaza tava cu o hartie de copt si se toarna compozitia la care se adauga 2-3 linguri de boia dulce. Se coace rulada la foc mic pana se rumeneste usor.

2. Se rade casul de oaie pe razatoarea mica si se amesteca cu mararul tocat marunt si cu 00 g margarina topita.Rulada scoasa din cuptor se rastoarna cu fata in jos pe o alta hartie de copt.

3. Asezam deasupra compozitia de branza intinzandu-se pe toata suprafata, apoi o rulam cat mai strans si se da la rece cel putin 3 ore. Dupa racire se taie feli orale.


Retete similare