Rulada cu crema de cacao

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 2 rom ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 linguri      ulei
  • 2 linguri      cacao
  • 230 linguri      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 4 linguri      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Separi albusurile de galbenusuri, bati albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Freci galbenusurile cu uleiul si le adaugi peste albusuri. Amesteci incet, de jos in sus cu o lingura de lemn, adaugi esenta si faina turnata in ploaie.

2. Ungi cu ulei o tava de dim. 31/23 cm, o tapetezi cu hartie de copt pe care o ungi cu margarina, torni aluatul si dai tava la cuptor pentru 20 minute, la foc iute. Scoti rulada din cuptor, o desprinzi de pe hartia de copt cat timp este calda cu lama unui cutit. Rastorni blatul tot pe hartia de copt si il lasi sa se raceasca, putin timp cat faci crema.

3. Pregatesti crema: freci margarina cu zaharul si cacao pana ce crema devine spumoasa si omogena. Ungi blatul 3/4 din crema de cacao si rulezi strans cu grija sa nu se rupa marginile cu ajutorul hartiei de copt. Cu restul de crema ungi rulada si o decorezi dupa cum te conduce imaginatia.


Retete similare