Rulada cu foaie de napolitane

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 500 grame      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Mod de preparare prima crema: se pune zaharul la caramelizat, cand zaharul este gata se adauga apa fierbinte. Se omogenizeaza si apoi se adauga cantitatea de biscuiti macinati. Se amesteca bine.

2. Mod de prepararea crema a doua: zaharul si cu apa se pun la fiert. Cand se topeste zaharul se adauga un pachet de margarina Unirea, se topeste, apoi se adauga nuca de cocos, se amesteca si se adauga laptele praf.

3. Aceste creme trebuie facute odata ca sa fie calde cand se intind pe foaia de napolitana. Foaia de napolitana se aseaza cateva minute pe un prosop umed. Se intinde prima crema, apoi a doua crema, se ruleaza. Se aseaza aproximativ o ora in frigider. Din aceste cantitati se obtin doua rulade.


Retete similare