Rulada cu nuca de cocos si banane

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 linguri      cacao
  • 250 grame      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Punem la fiert apa cu zaharul si cacaoa. Se dau cateva clocote pana se obtine un sirop gros. Biscuitii se dau prin masina de tocat sau prin masina de nuci si se amesteca cu siropul, care s-a racit intre timp.

2. Separat margarina se freaca bine, amestecandu-se cu nuca de cocos. Pe un celofan cu dimensiunile de 50/40 cm se intinde parta de biscuiti intr-un strat de aproximativ 1 cm grosime. Deasupra ei intindem pasta alba (margarina si cocos), apoi pe marginea laturii lungi a foii obtinute punem cele doua banane, curatate de coaja, intregi, asezate pe lungime, una in continuarea celeilalte.

3. Rulam cu grija foaia in jurul bananelor, tinand de celofan, care nu va intra in rulada ci doar o va proteja in exterior. Rulada astfel obtinuta se da la rece. Cand o servim o desfacem de pe celofan. Se taie feliute si se serveste ca un desert.


Retete similare