Rulada de biscuiti cu cocos

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru blat se fierbe laptele cu c acao,esenta si 10 linguri zahar pana da in doua trei clocote. Se adauga biscuitii pisati si alunele macinate(eu i-am macinat la robot) si se amesteca pana se face ca un aluat care se poate modela. Ca sa fiti siguri ca nu gresiti consistenta aluatului puteti turna cate putin lichid peste biscuiti. Daca totusi se greseste si iese prea tare se mai adauga putin lapte

2. Pentru crema se freaca margarina cu 5 linguri de zahar pudra si se amesteca cu cocosul. Se asambleaza rulada astfel: se aseaza pe o folie compozitia cu biscuiti si se preseaza cu mana pana se formeaza un dreptunghi

3. Se ruleaza strans in folie se leaga la capete si se da la frigider pana a doua zi. Se desface folia si se poate felia rulada.


Retete similare