Rulada de biscuiti cu crema de cocos

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 10 linguri      zahar pudra
  • 100 grame      nuca
  • 200 grame      unt
  • 300 ml      lapte
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blatul: Se dau biscuitii prin masina de tocat, se adauga laptele caldut si margarina topita, esenta de rom si nuca macinata si se amesteca pana compozitia devine omogena.

2. Crema: Se freaca untul cu zaharul pudra si esenta de vanilie, pana devine o spuma, se pune nuca de cocos, amestecand inca putin. Pe o bucata de folie alimentara, se pune compozitia de biscuiti si se intinde. Se acopera cu o alta folie si se intinde bine cu sucitorul.

3. Se pune crema peste blatul de biscuiti, se intinde uniform si se ruleaza. Se prinde bine la capete, se tapeteaza cu biscuitii cu vanilie zdrobiti si se da la rece pentru cateva ore.


Retete similare