Rulada de biscuiti cu nuca si rahat

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 25 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 150 grame      zahar pudra
  • 250 grame      rahat
  • 200 grame      nuca
  • 50 grame      cacao
  • 250 grame      margarina Unirea Original
  • 400 ml      lapte
  • 200 grame      zahar tos

Mod de preparare

1. Biscuitii ii dam prin masina de tocat impreuna cu nuca, apoi punem laptele intr-un vas si-l amestecam cu zaharul tos, cacaua si esenta de rom. Dupa aceea amestecam laptele cu biscuiti pana obtinem o coca pe care o impartim in 4 mingiute.

2. Dupa ce am terminat cu coca de biscuiti luam un vas si amestecam margarina Unirea cu zaharul pudra.

3. La urma taiem rahatul si intindem pe o folie cu facaletul prima bila de coca. O intindem bine si la urma adaugam un pic de nuca si rahat taiat feliute. Rulam cu folia si asa continuam si cu celelalte bile de coca. Le dam la frigider 1-2 ore.


Retete similare