Rumba

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 150 grame      zahar pudra
  • 100 grame      rahat
  • 200 grame      zahar tos
  • 6 buc      oua
  • 5 linguri      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. PREPARARE: Se aleg ouale, albusurile se bat spuma se adauga zahar tos. Dupa ce s-a topit zaharul din albusuri se adauga rahatul taiat marunt,stafidele,nuca de cocos si faina se da la cuptor pana se coace.

2. CREMA: Galbenusurile se fac pe baie de abur cu laptele, iar margarina se freaca spuma, se adauga zaharul,compozitia de galbenus racita si ness-ul.

3. ARANJAREA: 1) o foaie de napolitana 2) jumate din crema 3)blatul 4)restul de crema 5)ultima foaie de napolitanaSe poate pune si glazura de ciocolata peste foaia de napolitana.


Retete similare