Salam de biscuiti

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 300 grame      rahat
  • 200 grame      nuca
  • 6 linguri      cacao
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 5 linguri      zahar tos
  • 250 ml      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se fac biscuitii in bucati mici si rahatul in bucatele mici si subtiri, se amesteca totul ntr-un vas; Din zahar se face un sirop legat ca pt un sirop , peste care se toarna cele 6 linguri de cacao si romul

2. Aceasta compozitie se toarna peste amestecul de biscuiti, rahat si nuca amestecandu-se pana ce biscuitii inghit tot siropul si se inmoaie.Se adauga rahatul si nuca.

3. Compozitia se rastoarna pe planseta de aluminiu si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore. Se serveste taiat rondele


Retete similare