Salam de biscuiti

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Rulade
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      rahat
  • 200 grame      nuca
  • 3 linguri      cacao
  • 2 pliculet      zahar vanilat
  • 4 linguri      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Biscuiti se maruntesc, intre timp se pune pe foc margarina. O topim, adaugam apa dupa ce se topeste margarina si zaharul. Se ia de pe foc adaugam esenta cu zaharul vanilat, zaharul tos, cacaoa, rahatul taiat cubulete, stafidele, nucile. Dupa racire se pun in vasul in care exista biscuiti maruntiti. Se amesteca bine.

2. Separat luam o folie pe care preseram cacao sau nuca de cocos iar peste acestea punem compozitia amestecata. O rulam dandau-i forma de salam avand grija sa se straga bine.

3. Se pune intr-un vas la rece 2-3 ore ca sa se lege compozitia dupa accea se taie feliute.


Retete similare