Salam de biscuiti

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 3 linguri      zahar pudra
  • 1 ceasca      nuca
  • 1 linguri      cacao
  • 1 cana      zahar tos
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Biscuitii se faramiteaza si se umezesc cu putina apa.Margarina si zaharul se topesc la foc mic.Se adauga cacaua si se lasa 2-3 minute sa fiarba.Se lasa la racit.Dupa ce sa racit se adauga esenta de rom si nuca.

2. Crema racita se adauga peste biscuiti si se amesteca bine.Se formeaza suluri mai mari sau mai mici dupa preferinta si se cerne zaharul pudra peste ele.

3. Se baga la frigider si se servesc a doua zi. Pofta buna!


Retete similare