Scufita Rosie

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 1 lingurite      praf de copt
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 3 buc      oua
  • 125 grame      faina
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Margarina, zaharul pudra si cel vanilat se freaca pana se obtine o spuma. Albusurile se separa de galbenusuri. Galbenusurile, faina si praful de copt se incorporeaza in margarina. Albusurile se bat spuma si se adauga si ele amestecand usor. Jumatate din compozitie se toarna intr-o forma de tort unsa si tapetata cu faina. In compozitia ramasa se adauga Nutella si visinele din pahar. Se toarna in tava si sa da la cuptor 30-40 de minute.

2. Crema: Branza se amesteca cu zaharul vanilat. Frisca se prepara cu laptele conform instructiunilor de pe plic. Se amesteca cu crema de branza si se intinde peste blatul racit dupa care se da la frigider.

3. Decorare: Jeleul pentru tort se prepara conform instructiunilor de pe plic folosind sirop de visine si se toarna peste crema de branza. Tortul se decoreaza cu frisca si visine intregi.


Retete similare