Semiluna cu rom

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 2 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 400 grame      zahar pudra
  • 100 grame      nuca
  • 1 linguri      ulei
  • 50 grame      ciocolata
  • 5 buc      oua
  • 200 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Compozitia: 200 g margarina Unirea, 200 g zahar pudra, 200 g faina, 5 oua, 50 g ciocolata menaj, 100 g nuca macinata. Se freaca zaharul pudra cu margarina si ouale. Se adauga ciocolata rasa, nuca macinata si faina. Se amesteca bine si se coace la 160 grade aproximativ 20-25 minute. Se lasa la racit dupa ce s-a copt.

2. Glazura: 200 g zahar pudra, 2 linguri esenta de rom, 1 lingurita ulei. Se amesteca zaharul pudra cu 2 linguri de apa fierbinte, se adauga esenta de rom si uleiul.

3. Se pune glazura peste prajitura rece. Se taie in forma de semiluna.


Retete similare