Semiluni cu nuca de cocos

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • scortisoara      condimente
  • 1 pachet      praf de copt
  • 350 grame      zahar tos
  • 2      oua
  • 270 grame      faina
  • 200 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Freci spuma margarina cu zaharul, adaugi unul cate unul ouale, apoi smantana, sarea, esenta de vanilie si faina cernuta impreuna cu praful de copt

2. Torni compozitia in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, nivelezi si presari nuca de cocos amestecata cu zaharul brun si scortisoara.

3. Se coace timp de 50 minute, la foc potrivit, in cuptorul preincalzit. Scoti prajitura din cuptor si o tai calduta in forma de semiluna, cu un pahar cu pereti subtiri. Prajitura se poate presara cu nuca de cocos diferit colorata si se taie cu forme de fursecuri, se va obtine un platou vesel.


Retete similare