Silvia

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 1 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 1 lingurite      Bicarbonat de sodiu
  • 3 linguri      cacao
  • 400 grame      zahar tos
  • 2 buc      oua
  • 600 ml      lapte
  • 125 grame      margarina Unirea Original
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme
  • 500 grame      faina

Mod de preparare

1. Foi: Se amesteca ingredientele, se fac 3 foi care se coc pe dosul tavii.

2. Crema: Amestecam laptele cu faina, zaharul, margarina, 2 galbenusuri si esenta de vanilie. Le punem pe foc pana fierb.

3. Umplem foile cu crema obtinuta iar deasupra turnam glazura pe care o facem din 5 linguri zahar, 3 linguri lapte, 2 linguri cacao si 25 g margarina. Se fierb si se toarna glazura fierbinte peste prajitura.


Retete similare