Snickers

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Prajituri cu creme
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 50 grame      ciocolata
  • 120 grame      cacao
  • 0.5 pachet      praf de copt
  • 150 grame      zahar tos
  • 11      oua
  • 60 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. 4 albusuri se bat spuma cu 150 grame zahar, o jumatate pachet praf de copt, 200 grame nuci prajite si pisate marunt, 3 linguri cacao si 3 linguri faina. Separat se mai face un blat din 6 oua: compozitia se imparte in 2 si se coace de 2 ori cate un blat.

2. Crema: pe un vas cu aburi se bat galbenusurile + un ou intreg, 150 grame zahar farin, 10 linguri lapte, 50 grame ciocolata amaruie rasa, 3 linguri cacao. Se freaca pana se ingroasa, se lasa la racit si se adauga un pachet margarina Unirea. Crema se pune intre foi si deasupra , iar peste, nuca de cocos sau ciocolata rasa fin.

3. Blatul galben se pune primul, crema, blatul din 4 albusuri, crema, celalalt blat galben si iar crema.


Retete similare