Specialitate din biscuiti

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 70 ml      Frisca
  • 150 grame      ciocolata
  • 30 grame      cacao
  • 200 grame      zahar tos
  • 250 ml      lapte
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Puneti stafidele sa se inmoaie in rom. Fierbeti laptele cu zahar si cacao si opariti biscuitii sfaramati. Acoperiti vasul si-i lasati 10 minute.

2. Separat frecati margarina, adaugati treptat compozitia de biscuiti si stafidele scurse. Obtinem o compozitie tare,din care modelati un salam de biscuiti, rulat in folie.

3. Il dati putin la rece, il tavaliti prin alunele pisate, dupa care il taiati. Obtineti niste rotite pe care le glazurati cu ciocolata topita in frisca. Ornam cu ghinde obtinute din alune.


Retete similare