Stelute vanilate

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 700 grame      faina
  • 400 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Amestecati toate ingedientele dupa care le veti framanta. Rezulta un aluat fin de consistenta moale care va fi pus la frigider pentru cateva ore bune ( chiar si pentru 24 h).

2. Folosind o parte din aluat intindeti o foaie potrivit de subtire, apoi cu formatul de steluta taiati formele si lepuneti in tava. Pentru un plus de frumusete puteti sa scoatem din mijlocul stelutelor un capacel. Puneti pe masa cu multa, multa faina.(pentru a nu se lipi de planseta de lucru )

3. Aluatul este asemanator cu al unui foietaj. Se coc repede, dupa care le pudrati cu zahar cat sunt fierbinti. Pofta mare! Sugestie:folositi 4 plicuri de zahar vanilat pentru a fi mai «aromate»


Retete similare