1. Blat maro: 1 ou, 250 g faina, 50 g margarina Unirea, 50 g zahar pudra, 100 g cacao, 50 ml lapte, 1 pachet amoniac stins in lapte Blat alb: 50 oua, 200 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 200 g faina Crema: 1 l lapte, 200 g faina, 100 g zahar, 1 plic zahar vanilat, 1 pachet margarina Unirea (250 g), 250 g zahar pudra, esenta de rom, esenta de migdale
2. Blat maro: se amesteca ingredientele, se obtine blatul care se imparte in doua si se coace pe fundul tavii (se inteapa cu furculita). Blat alb: Se bat albusurile separat cu zaharul, galbenusurile cu zaharul vanilat si se pune faina in ploaie. Se coace in tava unsa si tapetata.
3. Crema: Se freaca margarina cu zaharul pana se dizolva, se amesteca cu laptele, faina, zaharul si zaharul vanilat. Se separa amestecul astfel: un sfer si 3 sferturi. In cea un sfert se pune esenta de rom cu cacaoa, iar in cealalta, zeama de la o lamaie si esenta de migdale. Se asambleaza: 1 blat maro, crema alba, un blat alb, crema maro, blat maro, crema alba. Se poate rade deasupra ciocolata.