Tarta cu dulceata de visine si nuca

Categorie Prajituri de Post
Tip prajitura Tarte
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • nucsoara      condimente
  • 250 grame      gem
  • 200 grame      nuca
  • 10 grame      cacao
  • 300 grame      faina
  • 125 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Frecati mierea cu zaharul si margarina moale. Adaugati nucile -100g si faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de cacao si nucsoara. Framantati toate aceste ingediente. Acoperiti aluatul si lasati-l sa se odihneasca aproximativ o ora.

2. Intindeti din trei sferturi de aluat o foaie si asazati-o intr-o forma de tarta neunsa. Presarati restul de nuca macinata, apoi turnati dulceata de visine.

3. Intindeti si aluatul ramas si decupati forme de visine si frunzulite cu care ornezi tarta. Coaceti la cuptor, la foc potrivit, 40-45 de minute.


Retete similare