Tarta cu fructe

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Tarte
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • Portocale      fructe
  • 60 grame      zahar vanilat
  • 50 grame      zahar tos
  • 1      oua
  • 250 ml      lapte
  • 150 grame      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se face un aluat din faina, margarina , zahar fin, ou si sare. Se unge o forma de copt cu margarina si se intinde aluatul cu mana acoperind toata suprafata si putin pe margini.

2. Se coace la foc potrivit. Este gata cand s-a rumenit usor. Se scoate si se lasa sa se raceasca. Pliculetul de crema de vanilie se amesteca cu lapte si zaharul pudra, obtinandu-se o crema groasa care se intinde deasupra tartei in strat uniform. Deasupra cremei se aseaza fructele (de care poftiti), dupa fantezia gospodinei.

3. Se da la rece si se serveste cu cei dragi. Pofta buna!


Retete similare