Tarta cu mure

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Tarte
Dificultate
Timp 120 min

Ingrediente

  • 1 lingurite      praf de copt
  • 6 linguri      zahar tos
  • 1 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 2 cana      faina
  • 100 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Framantam aluatul folosind:1 ou, 3 linguri de zahar, 3 linguri smantana, 100 g margarina Unirea Original, faina cat cuprinde (aproximativ doua cani), praf de copt.

2. Il lasam sa se odihneasca 30 minute la frigider apoi il intindem in forma de tort dupa ce in prealabil am uns-o cu putina margarina. Intepam aluatul cu furculita pentru a-l ajuta sa se coaca fara sa se umfle. Aluatul pus in forma il punem la rece 15 minute apoi il coacem la foc portivit 25 minute. Trebuie sa se rumeneasca frumos.se coaca fara sa se umfle. Aluatul pus in forma.

3. Umplutura: o farfurie de mure, 1 budinca de vanilie, 500 ml lapte, 3 linguri de zahar, 1 plic de gelatina. Preparam budinca de vanilie si o intindem cand se raceste peste tarta apoi asezam murele si deasupra gelatina.


Retete similare