Tavalita

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 2 linguri      cacao
  • 1 pachet      praf de copt
  • 2 cana      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 1 cana      lapte
  • 300 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se fierb impreuna margarina, zaharul, laptele si cacaoa pana devin o compozitie de consistenta unei smantani.

2. Se ia o jumatate de cana din aceasta compozitie iar restul se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu 3 galbenusuri, 1 cana si jumatate de faina (300g), 1 pachet praf de copt, iar la urma se amesteca cu albusurile batute spuma. Se pune aceasta compozitie in tava unsa si tapetata cu faina si se coace.

3. Dupa ce s-a copt, se inteapa cu furculita si se unge cu compozitia pastrata si se presara nuca de cocos.


Retete similare