Termeni


Termeni si conditii


1. Informatii generale
Va multumim pentru accesarea site-ului www.secretulprajiturilor.ro (denumit in cele ce urmeaza Site-ul). Acest Site este sub controlul si este operat de catre S.C. Orkla Foods Romania S.A. cu sediul in strada Copilului, nr. 14-18, sector 1, Bucuresti operator de date cu caracter personal nr. 2282
Drepturile de proprietate intelectuala asupra Site-ului si a intregului sau continut apartin in totalitate S.C. Orkla Foods Romania S.A., (denumita in continuare „Orkla Foods”). Site-ul este protejat de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.
Acest Site, impreuna cu toate informatiile si serviciile disponibile, va este adresat Dumneavoastra, utilizatorul. Accesul Dumneavoastra este conditionat de acceptarea tuturor Termenilor si Conditiilor declarate aici. Continuarea utilizarii acestui Site constituie un acord din partea Dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii.
Nici o informatie de pe acest Site nu trebuie considerata ca o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a vreunui produs al S.C. Orkla Foods Romania S.A..

2. Scopul Site-ului
Campania este adresata tuturor persoanelor fizice, cu resedinta în România cu varsta de peste 18 ani, care achizitioneaza cel putin unul din produsele participante in Campanie. Inscrierea si participarea la Campanie se face respectand conditiile impuse in Regulamentul Oficial al campaniei (link catre regulament)
Participarea la concurs este interzisa tuturor persoanelor care nu îndeplinesc conditiile mentionate mai sus, precum si reprezentantilor si angajatilor companiilor Organizatorului sau ai oricarei companii controlata de acesta, care îl controleaza pe acesta sau participa la controlarea acestuia. De asemenea, participarea este interzisa oricarei persoane implicate în crearea, implementarea, gestionarea sau monitorizarea Campaniei precum si membrilor familiilor acestora (fie ei ascendenti sau descendenti).
Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa se supuna si sa respecte prevederile, termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial. Prin participarea la promotie se considera acceptarea automata a înregistrarii în baza de date de consumatori a companiei Orkla Fooods Romania S.A. si a primirii oricaror tipuri de mesaje legate de campanie din partea Organizatorului, pe întreg parcursul promotiei.
Acest Site este dedicat campaniei promotionale „Premiem 100 de Secrete Dulci”, care se desfasoara in perioada 1 decembrie 2010 – 1 mai 2011 (inclusiv) denumita in continuare „Campania promotionala”.

Pentru a participa la Campanie, Consumatorul trebuie sa achizitioneze cel putin un produs din urmatoarele:
•    Unirea Original 250g
•    Unirea Original 500g
•    Unirea pentru Crème 250g

Produsele vor fi inscriptionate cu mesaj promotional de campanie, sau vor avea un pliant promotional lipit pe ambalajul standard. In campanie participa orice ambalaj al produselor mentionate mai sus, indiferent daca este sau nu marcat cu insemn promotional.
Lista de produse poate fi modificata sau completata de Organizator cu conditia instiintarii prealabile a participantilor. Eventualele modificari vor intra în vigoare numai dupa intocmirea unui Act Aditional la prezentul regulament si dupa ce vor fi aduse la cunostiinta publicului pe site-ul www.secretulprajiturilor.ro
Mecanismul detaliat de participare la Campanie prin intermediul Internetului sau prin intermediul postei este descris in Regulamentul Oficial
Datele Dumneavoastra cu caracter personal (numarul de telefon mobil, numele si adresa pentru livrarea premiilor castigate, adresa de e-mail) vor fi prelucrate de SC Orkla Foods Romania S.A. si imputernicitii acesteia (S.C. More Results Marketing) respectand normele legale in vigoare pe teritoriul Romaniei.

3. Actualizarea acestor Termeni si Conditii
S.C. Orkla Foods Romania S.A isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile acestui Site fara notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul afisarii pe Site.
Pentru a accesa Site-ul veti citi si agrea cea mai recenta versiune a acestora.

4. Inregistrare
Participarea la prezenta Campanie promotionala presupune inregistrarea Dumneavoastra prin furnizarea anumitor date cu caracter personal (nume, prenume, e-mail, adresa, localitate/judet, data nasterii, nr. De telefon).

5. Informatii furnizate si pastrarea confidentialitatii acestora
Va obligati sa furnizati date cu caracter personal corecte, exacte si complete conform cerintelor de inregistrare si sa le actualizati atunci cand acestea au fost modificate.
Datele cu caracter personal pe care ni le furnizati nu vor fi vandute, inchiriate, comercializate sau dezvaluite in nici un mod vreunui tert din afara S.C. Orkla Foods Romania S.A. si a imputernicitilor sai, decat in cazul in care suntem obligati prin lege.
Prin colectarea datelor Dumneavoastra cu caracter personal, S.C. Orkla Foods Romania S.A garanteaza pastrarea confidentialitatii tuturor informatiilor furnizate de catre Dumneavoastra. Din acest motiv, in prezentul Site, colectam direct de la utilizatori date personale doar daca ne sunt furnizate in mod voluntar si in cunostiinta de cauza.
Notificarea S.C. Orkla Foods Romania S.A este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 2088. Tuturor consumatorilor din baza de date le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.
In intelesul Legii nr. 677/2001, principalele drepturi mai sus mentionate, apartinand persoanelor ale caror date cu caracter personal au fost introduse in baza de date a S.C. Orkla Foods Romania S.A., au urmatorul continut:
•    Dreptul de acces la date: Dumneavoastra aveti dreptul de a obtine de la Orkla Foods, anual, la cerere si in mod gratuit, confirmarea faptului ca datele cu caracter personal care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre Orkla Foods. Astfel, la cererea Dumneavoastra scrisa, semnata si datata, adresata Orkla Foods Romania cu sediul in strada Copilului, nr. 14-18, sector 1, Bucuresti, anual, in mod gratuit, Orkla Foods va confirma daca prelucreaza date cu caracter personal care va privesc. Totodata, la solicitarea Dumneavoastra, Orkla Foods va inceta orice prelucrare a datelor personale.
•    Dreptul de interventie asupra datelor: Dumneavoastra aveti dreptul de a obtine de la Orkla Foods, la cerere si in mod gratuit:
a)  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b)  transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
c)  realizarea notificarii catre terte persoane carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform pct. (a) sau (b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat. Orkla Foods va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime toate datele cu caracter personal a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii 677/ 2001.
3)  Dreptul de opozitie: Dumneavoastra aveti dreptul de a va opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia Dumneavoastra particulara, ca datele cu caracter personal care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.
Cand utilizati Site-ul, Dumneavoastra consimtiti sa ne transmiteti informatiile cu caracter personal pentru ca Orkla Foods sa aiba dreptul de a le utiliza in modul descris aici.

6. Drepturile si obligatiile Dumneavoastra
Cei care acceseaza Site-ul au urmatoarele drepturi:
•    explorarea continutului;
•    reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
•    copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora.
Datele si informatiile sunt prezentate in Site numai cu scop informativ.
Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul Site, precum si realizarea de link-uri fara acordul prealabil al Orkla Foods, îi confera acesteia dreptul sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor competente pentru sanctionarea acestor fapte.
7. Contact
Pentru mai multe detalii legate de campanie de pe acest Site, va rugam sa apelati numarul 021.272.32.05, numar cu tarif normal  intre orele 9:00 a.m. - 18:00 p.m., de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in perioada 1 decembrie 2010 – 1 mai 2011.

8. Actualizare Termeni si Conditii
Orkla Foods îsi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile acestui Site fara o notificare prealabila, orice modificare producand efecte incepand cu momentul afisarii pe Site. Pentru a accesa Site-ul veti citi si agrea cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor.

9. Prevederi finale
Pe Site, va solicitam furnizarea unor informatii precum data de nastere si numarul de telefon mobil sau alte informatii necesare participarii la aceasta Campanie promotionala. Nu sunteti obligati sa ne furnizati aceste informatii, dar in lipsa lor, nu va putem contacta in vederea stabilirii detaliilor de livrare a premiului si nici nu va putem livra premiul castigat, in cazul in care ati fost desemnat castigator.
Orkla Foods poate face publice date statistice, neindividualizate despre acest Site, cum ar fi numarul vizitatorilor, frecventa de vizitare etc. Orkla Foods poate dezvalui date cu caracter statistic, neindividualizat catre terte parti in scopuri generale de marketing sau demografice.
Sunteti de acord in mod voluntar cu Termenii si Conditiile acestui Site si cu furnizarea de date personale.
Va multumim ca ati vizitat site-ul www.secretulprajiturilor.ro

 

10. Politica Cookies 

Informatiile pe care vom pun le dispozitia dumneavoastra in continuare sunt cu privire la politica cookies, la detaliile privind utilizarea, plasarea si administrarea acestora in interiorul site-ului www.secretulprajiturilor.ro.

Ce sunt cookies

Cookies reprezinta fisiere foarte mici de date care se stocheaza in browserul utilizatorului cu scopul de a retine informatii despre actiunile acestuia efectuate in interiorul unui anumit site web.

Cookies sunt o practica standard utilizata de majoritatea site-urilor care beneficiaza de un numar ridicat de vizitatori. Rolul cookies este acela de a facilita accesul la informatia prezentata in interiorul site-ului nostru, dar si de a asigura utilizatorului o exerienta pozitiva la fiecare vizita.

Cum functioneaza cookies

Cookies sunt intalate prin solicitarea trimisa de catre un web-server unui browser. Cookies nu sunt fisiere active, nu contin programe sau aplicatii software, virusi, spyware si nu exista posibilitatea de a accesa in niciun fel informatiile de pe hard-driverul utilizatorului.

Cookies plasate de terti

Anumite parti ale site-ului nostru pot fi puse la dispozitia utilizatorului prin intermediul unor terte parti (ex: video, reclame, etc). Aceste terte parti au dreptul de a instala propriile cookies care poarta numele de “third party cookies” si care sunt adaptate la regulile de continut practicate de site,  privitoare la acest tip de fisiere. Scopul pentru care tertii seteaza propriile cookie-uri este acela de a urmari evolutia unei aplicatii sau de a personaliza o aplicatie activa in interiorul site-ului. Datorita modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum tertele parti nu pot accesa cookie-urile detinute de acest site. 


Ce cookies utilizeaza acest site
 
• Cookie-uri de performanta a site-ului
• Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
• Cookie-uri pentru geotargetting
• Cookie-uri de inregistrare
• Cookie-uri pentru publicitate
• Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 
 
Ce tip de informatii sunt accesate si stocate prin cookies
 
Cookies pastreaza informatii intr-un fisier de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Web-serverul va recunoaste cookies pana in momentul in care acestea expira sau sunt sterse.
Cookies stocheaza inforatii importante care au rolul de a creste calitatea experientei utilizatorului in momentul navigarii pe internet (ex. Setarea limbii in care se doreste utilizarea site-ului, pastrarea user-ului logat, etc)
 

Importanta cookies pentru internet

Cookies reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte care asigura functionarea corecta si eficienta a internetului. Prin intermediul cookies fiecare utilizator de internet are parte de o experienta placuta in actiunea de navigare pe internet, aceasta fiind adaptata si personalizata conform preferintelor si intereselor fiecarui utilzator.

Dezactivarea unor cookies poate face un anumit site imposibil de utilizat. 

Cum putem dezactiva cookies

Dezactivarea cookie-urilor poate impiedica utilizarea corecta si eficinta a site-urilor. Exista posibilitatea de a realiza o setare din browser care sa impiedice acceptarea cookie-urilor, insa acest lucru are consecinte in modul de interactiunea cu site-ul (ex. Imposibilitatea de a plasa comentarii in interiorul site-ului). Setarea pentru dezactivarea cookies se gaseste, de regula, in meniurile “Optiuni” sau “Preferinte”  din browserul utilizat.

 
Linkuri utile
 
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome