Tiramisu

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 20 min

Ingrediente

  • 3 lingurite      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 6 linguri      zahar pudra
  • 2 cana      Frisca
  • Capsuni      fructe
  • 3 lingurite      cacao
  • 3 pliculet      zahar vanilat
  • 1 ceasca      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 100 ml      lapte
  • 200 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se insiropeaza piscoturile in cafea, in care am adaugat un pliculet zahar vanilat, o linguita de esenta si o canita de zahar.Se aseaza piscoturile pe un platou dreptunghiular!

2. Se face o crema din margarina + 2 pliculete zahar vanila + esenta + nes + zahar pudra + lapte + oua- crema se bate cu mixerul dupa ce se omogenizeaza cu o lingura de lemn!

3. Se pune crema estre primul strat de piscoturi, punem fructele si piscoturile ramase peste care intinem frisca.Deasupra presaram cu o stercuratoare cacao si ornam cu bomboane!


Retete similare