Tort Andreea

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 180 min

Ingrediente

  • 500 ml      Frisca
  • 3 pliculet      zahar vanilat
  • 52 linguri      zahar tos
  • 16 buc      oua
  • 600 ml      lapte
  • 16 linguri      faina
  • 500 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Faci trei blaturi: unul din 8 oua,unul din 5 oua si unul din 3 oua.Separi ouale, bati albusul spuma adaugi treptat zaharul, galbenusurile si faina. Pentru fiecare ou se pune 0 lingura de faina si 2 de zahar.

2. Prepari budinca, apoi o pui la racit amestecand din cand in cand sa nu faca coaja. Dupa ce s-a racit amesteci cu margarina si umpli tortul.

3. Asezi in mijloc o papusa Barbie invelita in staniol sau folie si ornezi cu friscasi bombonele.


Retete similare